Consells per començar la temporada d’esquí 2021

Sabem que tens tantes ganes com nosaltres que comenci la temporada d’esquí, per això volem compartir amb tu uns quants consells per fer-ho de la millor manera possible.

Estàs preparat?

Preparació física

No és necessari fer esport cada dia, però sí que cal tenir una bona condició física. D’aquesta manera evitaràs les lesions i que la temporada s’acabi abans d’hora. Per això, et recomanem que comencis a fer algun tipus d’esport cada setmana.

Comença fent esport dos dies a la setmana i, a mesura que et trobis millor, ves augmentant la freqüència. No es tracta de fer esport 3 hores, amb un simple gest, encara que siguin 20 minuts al dia, el cos agafarà forma física i evitaràs les lesions.

Revisa el teu equipament

Quan parlem d’equipament no només ens referim als esquís i a les botes, l’equipament és tot el que necessitem per practicar un esport. En el cas de l’esquí, necessitarem: roba tèrmica, pantalons d’esquí i anorac impermeables, màscares o ulleres de sol, guants, casc… buf! I l’accessori imprescindible d’aquesta temporada: la mascareta, per evitar contagis.

Posa a punt tot el material

És un gest molt fàcil però que moltes vegades el passem per alt: posar a punt els esquís i les botes. Si ho vas fer en acabar la temporada, genial! Una cosa menys per fer ara. Però molts cops quan acabem la temporada ho guardem tot i fins a una altra.

És molt important tenir cura del nostre material, per això et recomanem que passis pel nostre taller, on t’aconsellarem el millor per als teus esquís: si només necessiten cera o bé si necessiten que els fem la sola, els cantells…, en fi, els deixarem perfectes perquè gaudeixis la temporada des del primer dia.

Si vols començar amb bon peu aquesta nova temporada d’esquí, recorda comprar el forfet abans d’anar a esquiar. Ho pots fer per la web de l’estació, així estalviaràs temps. Consulta la previsió del temps, les pistes que estan obertes al públic i les mesures de seguretat que s’estan implementant aquesta temporada.

Recorda que a Esports Cubil trobaràs tot el que necessites per gaudir de l’esquí. Podràs comprar les teves botes a mida, els esquís, accessoris i molt més.

Esports Cubil, més de quaranta anys amb l’esquí a Andorra.