FAQ

QUÉ ÉS WWW.ESPORTSCUBIL.COM I COM COMPRAR

Que és http://www.esportscubil.com?

És la botiga online oficial de Esports Cubil, empresa andorrana amb més de 40 anys a Andorra.

El nostre compromís

Garantim que son distribuïdors oficials de topes les marques que apareixen a la nostra botiga on-line, pel que tots els productes que oferim son originals, no venem rèpliques, mostrari, falsificacions ni productes procedents d’altres mercats paral·lels.

En quants idiomes puc navegar a la botiga on-line?

De moment, el lloc web només està disponible en català.

Com comprar en el lloc web

Qui pot comprar a la botiga online?

La botiga online d’Esports Cubil és un servei dirigit en exclusiva a persones majors d’edat que actuen com a consumidors finals. En cas de que una empresa estigui interessada en comprar articles de la botiga on-line, preguem es posi en contacte amb el nostre servei d’Atenció al Client (botiga@esportscubil.com)

Com puc cercar els productes?

La recerca de productes a la botiga on-line és un procés molt senzill. Es pot buscar per famílies i subfamílies, per tipus de producte o per marques. També utilitzant el nostre cercador. A més, al triar un producte concret, el sistema li proposarà una sèrie d’articles relacionats d’interès. En cas de no trobar cap producte/marca en concret, poseu-vos en contacte amb nosaltres, per poder atendre la seva petició.

Com puc obtenir més informació sobre el producte?

Per obtenir més informació del producte, faci clic sobre l’article triat i s’activarà una pantalla amb text informatiu i fotografies. Les fotos es poden ampliar per facilitar una visualització optima.

Com puc saber el preu dels productes?

Els preus dels articles s’especifiquen en cada fitxa de producte. Esports Cubil es reserva el dret de modificar els preus en qualsevol moment, en qualsevol cas el preu vàlid serà el de la data en la que s’efectuï la compra on-line.

Com puc comprar un producte?

Afegir nous productes al cistell de la compra és molt senzill. En cada fitxa de producte està disponible l’opció “COMPRAR”. Podrà afegir quants productes desitgi fins un màxim de 5 unitats del mateix article.

Com faig la compra?

A la part superior dreta de la pantalla està ubicada la secció “El seu cistell de la compra” on podrà consultar en tot moments els articles que ha seleccionat. Quan termini el procés de compra, polsi el botó “finalitzar comanda” del cistell de la compra. En aquell moment, el sistema li demanarà que s’identifiqui i introdueixi totes les dades de contacte i adreça d’entrega de la comanda. En tot moment pot accedir al seu cistell per visualitzar i/o modificar la seva llista de la compra, sempre i quan no s’hagi tramitat la comanda.

Com puc assegurar-me d’haver realitzat bé la meva compra?

Un cop realitzada la comanda, rebrà un correu electrònic de confirmació i amb el número de seguiment per poder conèixer en tot moment l’estat del mateix en temps real.

Hi ha alguna restricció?

Esports Cubil es reserva el dret d’establir límits a les comandes rebudes. En cas de sorgir alguna incidència, el departament d’atenció al client, es posarà en contacte amb vostè per concretar els passos a seguir.

Puc cancel·lar la meva comanda?

Si desitja cancel·lar una comanda, escriba i enviï la seva sol·licitud a botiga@esportscubil.com. S’ha d’incloure: la seva adreça de correu electrònic i el seu número de comanda per garantir una ràpida gestió.

Si us plau, tingui en compte que les comandes només podran ser cancel·lades o modificades mentre estigui en preparació a les nostres instal·lacions, un cop hagi sigut enviat, no podran ser cancel·lades o modificades, podent realitzar canvis i devolucions segons el circuit establert (apartat devolucions)

Puc canviar un producte per altre?

Un cop realitzada la compra, Esports Cubil admetrà qualsevol canvi sempre i quan el producte no hagi sigut utilitzat i no assolirà les despeses d’enviament si el canvi no és degut a un error de la nostra empresa.

Formes de pagament

Com puc pagar?

Esports Cubil permet el pagament de les compres efectuades a la botiga on-line únicament amb targeta de crèdit.

El pagament es realitzarà en un entorn segur?

Esports Cubil utilitza la plataforma de pagament que permet que el procés de compra es faci amb la màxima seguretat. La plataforma segueix els estàndards 3Dsecure de Visa i Mastercard: en cada operació es sol·licita l’autentificació del titular a l’entitat emissora de la targeta. Totes les transaccions que es realitzen a través de la plataforma de pagament de Mora Banc i compten amb les millors garanties de seguretat, confidencialitat i integritat pels agents participants: titular de targetes i les seves entitats emissores, i comerços i les seves entitats adquirents. A la botiga on-line d’Esports Cubil només admet el pagament amb targeta Visa i Mastercard.

Per quina raó pot ser denegada la meva targeta de crèdit?

La seva targeta de crèdit pot ser denegada per un dels següents motius:

  • La targeta pot estar caducada. Comprovi que la seva targeta no excedeixi la data de validesa.
  • Pot que hagi arribat al límit de la targeta. Consulti amb el seu banc que la targeta no hagi excedit l’import permès per efectuar compres.
  • Pot que alguna dada introduïda estigui incorrecta. Comprovi que hagi omplert correctament tots els camps necessaris.

Enviament

Quin servei de missatgeria transportarà la meva comanda?

Esports Cubil ha arribat a un acord amb Correos Españoles (si la comanda ha de ser enviada al territori espanyol) i La Poste (pel cas de comandes francesas), operadors logístics de confiança. En el cas d’Andorra, serà Esports Cubil qui faci el lliurament.

Quin cost i serveis tenen el transport?

Correos Españoles te un cost de 5€ amb un servei estàndard de 48/72 hores.

On rebré la meva comanda?

Les comandes es lliuraran a l’adreça indicada pel client. No s’admetran enviaments a apartats postals. El client es compromet a facilitar una adreça en la que l’entrega de la comanda pugui efectuar-se dintre de l’horari habitual d’entrega de mercaderies. En cas de no complir amb aquesta obligació, Esports Cubil no tindrà cap responsabilitat sobre el retràs o l’impossibilitat d’entrega de la comanda sol·licitada.

Quant tardarà en arribar-me la comanda?

Esports Cubil prepara el lliurament amb un màxim de 48 hores a comptar a partir del dia següent de la confirmació de la compra, excepte que la compra es faci en divendres, en aquest cas serà processat dilluns següent. Un cop la comanda hagi sigut entregada a l’operador logístic de missatgeria, el temps d’entrega dependrà del país de destí. En cas de canvis en el termini d’entrega s’indicarà clarament a la botiga online. Per norma general, les comandes es rebran sempre en un període màxim de 48/72 hores. Podent variar en cas de força major.

Podré fer el seguiment de la meva comanda?

Si. Un cop realitzada la compra rebrà un correu electrònic de confirmació del seu enviament, amb els detalls de la comanda i un enllaç per seguir tot el procés, des de la preparació fins al lliurament final de la comanda.

Rebré alguna indemnització en cas de pèrdua o deterioro durant l’enviament?

Les despeses d’enviament inclouen l’assegurança oferta pel transportista. En cas de pèrdua o deterioro podrà correspondre al comprador una indemnització. Tal indemnització estarà sotmesa a la corresponent reclamació per part del comprador a Esports Cubil i d’Esports Cubil a l’empresa responsable de l’enviament i serà efectiva només en cas d’una resposta de tal empresa assolint la responsabilitat per la pèrdua o deteriorament i el pagament efectivament realitzat per aquesta última en concepte d’indemnització acord a les condicions de l’assegurança inclosa en els seus serveis.

Devolucions

Puc tornar la meva comanda?

L’objectiu de la botiga online d’Esports Cubil és que els seus clients resultin plenament satisfets de la seva compra. No obstant, si per alguna raó vostè desitja tornar la seva comanda, pot fer-ho sempre i quan compleixi amb les següents condicions de devolució.

  • La devolució ha de tenir lloc durant el mes següent a la data de la confirmació de la compra.
  • Tots els articles a tornar han d’estar en el mateix estat en que es van lliurar, amb l’embolcall original i etiquetes.
  • No s’admetran devolucions d’articles que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
  • No s’admetran devolucions d’articles que hagin sigut modificats. Únicament s’admetran devolucions en articles que no hagi estat obert, provats o manipulats.
  • En els casos que no es compleixin totes les condicions de devolució, Esports Cubil no podrà acceptar la devolució i informarà d’això al client per correu electrònic. Esports Cubil es reserva el dret a rebutjat devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat o els articles que no es trobin en les mateixes condicions en las que van ser lliurats.

Qui assoleix el cost de la devolució?

Les despeses d’enviament (inclou tasses de duanes, i similars) seran assolits pel client, exceptuant els casos on la devolució sigui causa d’un error de la nostra empresa.

Descàrrega responsabilitat compra en línia

En fer la compra a la nostra botiga en línia, no ens fem responsables de què estàs comprant la bota adequada al teu peu, aquest servei de venda personalitzada s’ofereix únicament a la nostra botiga física. Cap de les botes que tenim a la nostra botiga digital tindrà el servei de termoformat de botí inclòs.