Omet al contingut

A Esports Cubil des de fa uns anys hem optat per adaptar el peu a la bota i no al contrari.
Cada esquiador té unes característiques físiques úniques, però les botes d’esquí són iguals per a tots… Si estàs buscant on comprar una bota a mida a Andorra, has arribat al lloc indicat.

A Esports Cubil des de fa uns anys hem optat per adaptar el peu a la bota i no al contrari. Cada esquiador té unes característiques físiques úniques, però les botes d’esquí són iguals per a tots… Si estàs buscant on comprar una bota a mida a Andorra, has arribat al lloc indicat.

La personalització comença amb una anàlisi de la postura i de la morfologia del peu. Amb aquesta anàlisi decidim quina cosa hem de fer, per trobar tot el confort i la precisió necessària. Podem fer una plantilla a mida, amb ella ens trobarem més còmodes i amb més estabilitat. També podem fer botins injectat o termo format, tot per trobar el millor confort amb la bota. Fins i tot podem deformar la carcassa, obtenint un resultat òptim de la personalització de la bota.

Per l’esquiador això es tradueix en més comoditat i més precisió amb l’esquí gràcies a la millor transmissió de forces, acabant amb els punts de pressió i dolor i el moviment a l’interior de la bota.

Una bota adaptada com un guant!

Per descomptat, es tracta d’un servei exclusiu donat únicament per tècnics amb una formació específica, a botigues especialitzades.

La nostra botiga és l’única a Andorra on podràs comprar les teves botes a mida, ja que tenim els coneixements necessaris per fer aquest tipus de treball, a més comptem amb el suport de SIDAS i “the black project expert” reconeixement al bon treball i professionalitat.

Vine i posat en mans de professionals del sector!

IMPORTANT
Per poder tenir el servei de bootfitting, plantilles a mida, comprar botes a mida, es necessari fer una reserva de dia i hora, per tal de no haver d’esperar massa temps i tenir la seguretat de ser atès, si estàs interessat, si us plau, mira la disponibilitat al següent formulari.

FES LA TEVA RESERVA ON-LINE



Comprar bota

Loading...



Bootfitting, plantilles i botins a mida

Loading...
ESPORTS CUBIL
4.8
Based on 96 reviews
powered by Google
Chef AmadeoChef Amadeo
09:33 20 Apr 23
Top 💥
TsukeTsuke
09:31 20 Apr 23
David Murcia GómezDavid Murcia Gómez
11:50 15 Apr 23
Molt satisfet amb latenció rebuda.Vaig comprar unes botes de surf de neu i després d'una recomanació vaig visitar Esports Cubil per fer unes plantilles a mida i també un "Boot Fitting" ja que tinc problemes de subjecció a la zona del turmell. Vam estar força temps ajustant-les, tenint molta paciència, fins a aconseguir adaptar les dues botes a la morfologia de cada peu. Totalment recomanable i repetiré sens dubte.
Cesar Brun MañasCesar Brun Mañas
14:57 23 Mar 23
Professionalitat.Vaig anar per un problema d'entrada d'aigua a l'interior de la bota, que hi havia comprat fa anys, i em va dir que no hi havia res a fer perquè és un problema comú amb la neu primavera. No em va marejar amb solucions vanes i va ser sincer amb mi.Tinc clar que quan em compri botes acudiré a aquest professional.
Aleix SanchesAleix Sanches
15:55 19 Mar 23
Val la pena comprarse les botes aquí, la dedicació que tenen perquè s'adaptin als teus peus es molt bona.
Un tracte i atenció fantàstica!!Botes a mida i per a totes les peculiaritats i necessitats.Moltes gràcies!!!
Joan PasanauJoan Pasanau
16:01 21 Feb 23
Tots els problemes que sorgeixen amb el tema dels peus i les botes, ho solventen ràpidament. Gràcies Albert per la modificació de les botes, com sempre fas una molt bona feina.
Martí Sala PerramonMartí Sala Perramon
17:50 19 Feb 23
Bona botiga i millor atenció al client.Tenen molta experiència amb tot lo relacionat amb el món de la neu. Es nota que els hi apassiona la seva feina i les coses ben fetes.
Carles BouCarles Bou
09:48 28 Dec 22
Imprescindible fer una visita si t'has de comprar botes d'esquí o has de millorar les que ja tens. Servei impecable.
manel musolas vimardmanel musolas vimard
22:17 13 Dec 22
Excel·lent tracte! L'Albert és un crack. El millor boot fitter del Pirineu, val molt la pena fer-li cas!
Roger RamosRoger Ramos
19:05 14 Feb 22
L’albert m’ha canviat la vida, després de molts anys de gastar i gastar diners en botes i acabar patint m’ha fet unes botes a mida: termoformat, deformació de carcassa i plantilles. Mai havia pogut estar tot el dia sense treurem les botes i això que tinc un peu realment complicat. Mil gràcies!!!
Eli AlvesEli Alves
20:21 01 May 21
Ens va atendre un home molt trempat! Ens va ajudar amb tot i ens va informar de tot!!Molt bons preus
Tracte proper i amable.Amb gran coneixament i porfessionalitat del materia d'esquí, super especialistes en botes.Si tens porblemes als peus, segur que te'ls solventen.
Oscar BallespiOscar Ballespi
19:22 10 Feb 20
S'ha acabat patir mal de peus per esquiar! Dubto que torni a comprar unes botes en un altra botiga. Tracte boníssim.Un consell: feu-li cas a l'Albert!
Jordi Dotras GarrigaJordi Dotras Garriga
15:52 02 Jan 20
Un servei i coneixement del material espectacular. Un tracte boníssim.
Johnny Pradas BlanchJohnny Pradas Blanch
17:56 09 Jun 19
si t'has de fer unes plantilles o adaptar els botins de les botes d'esquí aquí és el millor lloc d'andorra. L'Albert té molta experiència.
js_loader