Bootfitting

A Esports Cubil des de fa uns anys hem optat per adaptar el peu a la bota i no al contrari. Cada esquiador té unes característiques físiques úniques, però les botes d’esquí són iguals per a tots… Si estàs buscant on comprar una bota a mida a Andorra, has arribat al lloc indicat.

La personalització comença amb una anàlisi de la postura i de la morfologia del peu. Amb aquesta anàlisi decidim quina cosa hem de fer, per trobar tot el confort i la precisió necessària. Podem fer una plantilla a mida, amb ella ens trobarem més còmodes i amb més estabilitat. També podem fer botins injectat o termo format, tot per trobar el millor confort amb la bota. Fins i tot podem deformar la carcassa, obtenint un resultat òptim de la personalització de la bota.

Per l’esquiador això es tradueix en més comoditat i més precisió amb l’esquí gràcies a la millor transmissió de forces, acabant amb els punts de pressió i dolor i el moviment a l’interior de la bota.

Una bota adaptada com un guant!

Per descomptat, es tracta d’un servei exclusiu donat únicament per tècnics amb una formació específica, a botigues especialitzades.

La nostra botiga és l’única a Andorra on podràs comprar les teves botes a mida, ja que te’ls coneixements necessaris per fer aquest tipus de treball, a més comptem amb el suport de sidas i “the black project expert” reconeixement al bon treball i professionalitat.

Vine i posat en mans de professionals del sector!

IMPORTANT: Per poder tenir el servei de bootfitting, plantilles a mida, comprar botes a mida, es necessari fer una reserva de dia i hora, per tal de no haver d’esperar massa temps i tenir la seguretat de ser atès, si estàs interessat, si us plau, mira la disponibilitat al següent formulari.

Fes la teva reserva online

Comprar Bota

Loading...

PLANTILLA O MODIFICACIÓ BOTA O MODIFICACIÓ BOTÍ

Loading...