Vés al contingut

Personalització de botins d'esquí al 100%

El teu peu és únic!

BOTINS A MIDA

L’objectiu d’Esports Cubil és oferir un punt de trobada, on preval el consell sobre la venda, on la gent se’n va amb els productes que més li convenen. Cada moment amb un client és únic.

Loading...

A Esports Cubil, la llar de les botes d’esquí a Andorra, et proposem botins mal·leables per calor i revolucionàries tecnologies d’injecció, perquè puguis practicar esquí còmodament.

Si el que busques és alt rendiment i precisió a les teves baixades d’esquí, aquesta és una de les solucions que et recomanem amb què es pot aconseguir l’última novetat en ajustament personalitzat, comoditat i rendiment, independentment de la mida o la forma del peu.

Conjuntament amb SIDAS, la companyia francesa dels peus des de 1975, oferim botins termoformats i injectats, com a resposta a les teves necessitats de confort per als teus peus.

Botí Thermo

Dissenyat per a botes d’esquí alpí o de muntanya, atesa la seva tecnologia que el fa ser prim i lleuger. La llengüeta extraïble també és termoformable i pot ser substituïda (en cas que fos necessari) per una d’injectable o una de calefactable.

Les característiques d’aquest Botí Thermo són:

  • Folre còmode, lleuger i prim
  • Articulació del coll amb gran flexibilitat, que acompanya el moviment del peu en caminar
  • 3 gruixos laterals d’EV que proporcionen precisió, comoditat i subjecció del taló
  • Llengüeta fina extraïble, per a una precisió màxima
  • Personalització 100% termoformable

Botí injectable

És la solució de personalització de primera qualitat per obtenir un confort òptim. El seu interior proporciona suavitat, calidesa i facilitat d’ajust, i l’estructura del coll proporciona una millor relació torsió/confort, cosa que el converteix en un botí còmode i atractiu per als esquiadors.

Les característiques d’aquest botí injectable són:

  • Estructura de carboni PU, que li proporciona flexibilitat i disseny
  • Interior suau, càlid i facilitat de col·locació
  • Bosses d’injecció preencoixinades per a un ajust inicial i fàcil injecció
  • Cordons amb una bona subjecció del peu

VIU I GAUDEIX DE L’ESQUÍ SENSE DOLOR AMB BOTES A MIDA

Termoformat i personalització de botes d’esquí a Andorra

Al bootfitting lab d’Esports Cubil treballem amb els estàndards més alts de formació i la maquinària més avançada, preparem botes de competició, augmentem o reduïm el volum, solucionem punts de pressió, millorem el suport i la fatiga del peu.

Tant si ets un esportista d’alt nivell com si esquies ocasionalment, sabrem escoltar-te, perquè la nostra preocupació principal ets TU!

Així que no ho dubtis més i demana’ns hora!

Open chat
Hola, com et podem ajudar?