Omet al contingut
Esports Cubil Andorra

Personalitza els teus botins d’esquí al 100%

El teu peu és únic!

BOTINS A MIDA

L’objectiu d’Esports Cubil és oferir un punt de trobada, on preval el consell sobre la venda, on la gent se’n va amb els productes que més li convenen. Cada moment amb un client és únic.

Loading...

L’estructura que suporta el nostre cos és de vital importància, ja que ens permet saber quina mena de calçat és la millor per a nosaltres.

Cada peu té la seva morfologia (mida, volum, forma), parlem de manera freqüent del peu normal (on l’alçada de l’arc plantar és mitjana, el peu pla (l’arc amb molt poca o cap alçada) o bé del peu cap (a diferència dels anteriors, aquest es caracteritza per un arc molt pronunciat) però existeixen infinitat de combinacions de mida, volum i forma que deixa una empremta absolutament única.

A Esports Cubil, conjuntament amb la tecnologia SIDAS ens adaptem a les necessitats de cada peu i personalitzem les teves plantilles i botins d’esquí perquè sigui més còmode i eficaç.
Els especialistes d’Esports Cubil, personalitzem les teves plantilles al 100% a partir d’una plantilla plana, realitzant una primera fase d’estudi del peu per continuar amb la fase d’escalfament i malejat. Posicionades sobre la teva petjada, les plantilles a mida s’adaptaran totalment a la morfologia dels teus peus per proporcionar-te un benestar òptim.

Paral·lelament a les plantilles, també et proposem botins mal·leables per calor i revolucionàries tecnologies d’injecció, perquè puguis practicar esquí còmodament. Si el que busques és alt rendiment i precisió a les teves baixades d’esquí, aquesta és una de les solucions que et recomanem amb els que es pot aconseguir l’última novetat en ajustament personalitzat, comoditat i rendiment, independentment de la mida o la forma del peu.

No ho dubtis més i demana hora amb el nostre especialista.