Vés al contingut

Esports Cubil, la llar de les botes d’esquí a Andorra, és un indret de trobada, intercanvi d’idees i assessorament en botes d’esquí.

Sabem que triar la bota d’esquí adequada per als teus peus no sempre és fàcil. Treu profit de les recomanacions i els coneixements de l’Albert Naudi, tècnic especialitzat en botes d’esquí, amb més de vint anys d’experiència en el sector.

A Esports Cubil, amb més de cinquanta anys d’experiència en el sector de l’esquí a Andorra, descobriràs una botiga especialitzada en l’estudi del peu, per trobar una bota que s’ajusti a les teves necessitats, siguin quines siguin. A la botiga, ubicada a la parròquia de Canillo, molt a prop de l’estació d’esquí Grandvalira (a només 1,8 km del sector del Tarter, a 4,5 km del sector de Soldeu de Grandvalira o bé a 3,2 kilòmetres del sector de Canillo) hi trobaràs tot el que necessites i més per gaudir del teu dia d’esquí a Andorra.

Així mateix, l’Albert treballa com a formador de personalització i adaptació de botes per a l’acadèmia SIDAS, a França i a Espanya.

L’objectiu d’Esports Cubil és oferir un punt de trobada, on preval el consell sobre la venda, on la gent se’n va amb els productes que més li convenen. Cada moment amb un client és únic. Ens prenem el temps per comprendre les seves necessitats i, possiblement, per resoldre els seus problemes i respondre les seves preguntes.

Vine a gaudir dels millors consells i respostes als teus dubtes i a solucionar els teus problemes amb les botes d’esquí.

ESPORTS CUBIL, LA TEVA BOTIGA D’ESQUÍ A ANDORRA

Som especialistes a vendre botes d'esquí a mida.

A la nostra botiga d’esquí podràs comprar les darreres novetats en esquí alpí i de muntanya i accessoris, però sobretot botes d’esquí.

Sigui quin sigui el teu estil (alpí o muntanya) o nivell (principiant o corredor), tenim una gran varietat de marques i models de botes, cada una per a un peu i un estil d’esquí diferents.

Treballem conjuntament amb Sidas, especialistes en el confort del peu, i oferim  plantilles a mida per als esquiadors que busquen comoditat i un rendiment incomparable, botins termoformats que permeten que el peu s’adapti a la bota de manera precisa i botins injectats per a les persones que busquen la màxima precisió.

A més de botes d’esquí, a la nostra botiga d’esports hi trobaràs tots els accessoris necessaris per poder gaudir plenament de la neu: raquetes de neu, grampons, pales, Arva, motxilles, màscares, ulleres de sol amb protecció solar, guants… En fi, tot el necessari perquè el teu dia sigui perfecte.

El nostre equip de professionals està a la teva disposició per aconsellar-te i ajudar-te a trobar el que necessitis.

ACCESSORIS PER A L’ESQUÍ

Què necessites? Un casc? Una màscara? O potser t’has deixat els guants a casa? No t’amoïnis, tenim allò que necessites.

ESQUÍ ALPÍ

Trobaràs un ampli ventall d’esquís de les millors marques i també botes d’esquí a mida. Fem l’estudi del teu peu i mirem quina és la millor bota per a tu.

ESQUÍ DE MUNTANYA

Descobreix les diferents opcions que tenim d’esquí de muntanya, fixacions i botes d’esquí de muntanya, lleugeres i personalitzables.

ESPORTS CUBIL, LA TEVA BOTIGA D’ESQUÍ A ANDORRA

FES LA TEVA RESERVA ON-LINE

Botes d'esquí a mida Andorra

BOTA D’ESQUÍ A MIDA

A Esports Cubil, amb més de cinquanta anys d’experiència en el sector de l’esquí a Andorra, descobriràs una botiga especialitzada en l’estudi del peu, per trobar una bota que s’ajusti a les teves necessitats, siguin quines siguin.

Loading...

MODIFICACIONS, PLANTILLES I BOTINS A MIDA

L’objectiu d’Esports Cubil és oferir un punt de trobada, on preval el consell sobre la venda, on la gent se’n va amb els productes que més li convenen. Cada moment amb un client és únic.

Loading...
Open chat
Hola, com et podem ajudar?