Botiga

Som especialistes a vendre botes d’esquí a mida.

A la nostra botiga d’esquí podràs comprar les darreres novetats en esquí alpí i de muntanya i accessoris, però sobretot botes d’esquí.

Sigui quin sigui el teu estil (alpí o muntanya) o nivell (principiant o corredor), tenim una gran varietat de marques i models de botes, cada una per a un peu i un estil d’esquí diferents.

Treballem conjuntament amb Sidas, especialistes en el confort del peu, i oferim plantilles a mida per als esquiadors que busquen comoditat i un rendiment incomparable, botins termoformats que permeten que el peu s’adapti a la bota de manera precisa i botins injectats per a les persones que busquen la màxima precisió.

A més de botes d’esquí, a la nostra botiga d’esports hi trobaràs tots els accessoris necessaris per poder gaudir plenament de la neu: raquetes de neu, grampons, pales, Arva, motxilles, màscares, ulleres de sol amb protecció solar, guants… En fi, tot el necessari perquè el teu dia sigui perfecte.

El nostre equip de professionals està a la teva disposició per aconsellar-te i ajudar-te a trobar el que necessitis.

ESPORTS CUBIL, LA TEVA BOTIGA D’ESQUÍ A ANDORRA

ACCESSORIS PER A L’ESQUÍ

Què necessites? Un casc? Una màscara? O potser t’has deixat els guants a casa? No t’amoïnis, tenim allò que necessites.

ESQUÍ ALPÍ

Trobaràs un ampli ventall d’esquís de les millors marques i també botes d’esquí a mida. Fem l’estudi del teu peu i mirem quina és la millor bota per a tu.

ESQUÍ DE MUNTANYA

Descobreix les diferents opcions que tenim d’esquí de muntanya, fixacions i botes d’esquí de muntanya, lleugeres i personalitzables.

Fes la teva reserva online

COMPRAR BOTA

Loading...

PLANTILLA O MODIFICACIÓ BOTA O MODIFICACIÓ BOTÍ

Loading...