Omet al contingut

Esports Cubil, la llar de les botes d’esquí a Andorra, és un indret de trobada, intercanvi d’idees i assessorament en botes d’esquí

Sabem que triar la bota d’esquí adequada per als teus peus no sempre és fàcil. Treu profit de les recomanacions i els coneixements de l’Albert Naudi, tècnic especialitzat en botes d’esquí, amb més de vint anys d’experiència en el sector.

A Esports Cubil, amb més de cinquanta anys d’experiència en el sector de l’esquí a Andorra, descobriràs una botiga especialitzada en l’estudi del peu, per trobar una bota que s’ajusti a les teves necessitats, siguin quines siguin. A la botiga, ubicada a la parròquia de Canillo, molt a prop de l’estació d’esquí Grandvalira (a només 1,8 km del sector del Tarter, a 4,5 km del sector de Soldeu de Grandvalira o bé a 3,2 kilòmetres del sector de Canillo) hi trobaràs tot el que necessites i més per gaudir del teu dia d’esquí a Andorra.

Així mateix, l’Albert treballa com a formador de personalització i adaptació de botes per a l’acadèmia SIDAS, a França i a Espanya.

L’objectiu d’Esports Cubil és oferir un punt de trobada, on preval el consell sobre la venda, on la gent se’n va amb els productes que més li convenen. Cada moment amb un client és únic. Ens prenem el temps per comprendre les seves necessitats i, possiblement, per resoldre els seus problemes i respondre les seves preguntes.

Accesoris esquí esports cubil

Què necessites? Un casc? Una màscara? O potser t’has deixat els guants a casa? No t’amoïnis, tenim allò que necessites.

Esquí alpí Esports Cubil

Trobaràs un ampli ventall d’esquís de les millors marques i també botes d’esquí a mida. Fem l’estudi del teu peu i mirem quina és la millor bota per a tu.

esquí de muntanya Esports Cubil

Descobreix les diferents opcions que tenim d’esquí de muntanya, fixacions i botes d’esquí de muntanya, lleugeres i personalitzables.

No ho dubtis més i demana hora amb el nostre especialista

Vine a gaudir dels millors consells i respostes als teus dubtes i a solucionar els teus problemes amb les botes d’esquí.

ESPORTS CUBIL, LA TEVA BOTIGA D’ESQUÍ A ANDORRA


Botes d'esquí a mida Andorra

Bota d’esquí a mida

A Esports Cubil, amb més de cinquanta anys d’experiència en el sector de l’esquí a Andorra, descobriràs una botiga especialitzada en l’estudi del peu, per trobar una bota que s’ajusti a les teves necessitats, siguin quines siguin.

Loading...

Plantilles a mida – Bootfitting

L’objectiu d’Esports Cubil és oferir un punt de trobada, on preval el consell sobre la venda, on la gent se’n va amb els productes que més li convenen. Cada moment amb un client és únic.

Loading...