Vés al contingut

Amb més de cinquanta anys d'història l'esquí alpí és un dels esports de neu més practicat.​

Practiques l’esquí?

Si t’agrada aquest esport de muntanya, necessites anar ben equipat. A Esports Cubil et donarem un cop de mà amb atenció personalitzada i oferint-te l’equipament que necessitis, sigui quin sigui el teu nivell d’esquí.

Parlar d’Esports Cubil és parlar d’experiència i tracte familiar, una botiga especialitzada en esquí on trobaràs el millor material tècnic.

La nostra passió per l’esquí, així com la nostra professionalitat, ens situen com a tot un referent en la venda de material per anar a la neu a Andorra; a més, som especialistes en calçar tota mena de peus, amb un equip especialitzat en trobar la bota ideal per a cada persona.

A més d’un gran ventall de productes i equipament, també tenim un servei de manteniment (cantells, encerar, soles) i lloguer de material d’esquí.

Una miqueta d’història de l’esquí a Andorra

La història de l’esquí a Andorra comença l’any 1956 amb el motor d’un camió, el qual feia funcionar el primer teleesquí instal·lat al cim de Coll Blanc, al Pas de la Casa.

Set anys més tard, es va instal·lar el primer remuntador a Soldeu, i va començar, així, un projecte amb capital privat.

A mitjans dels anys vuitanta, Pas de la Casa-Grau Roig va incorporar els primers canons de neu automàtics, mentre que a l’estació veïna s’inaugurava el sector de Riba Escorxada, amb accés des d’El Tarter.

El 1996, es va posar en funcionament a Soldeu el primer telecabina de vuit places dels Pirineus i l’any 2000, un nou sector de Canillo es va posar en marxa.

Per altra banda, Pas de la Casa-Grau Roig, l’any 1997, va instal·lar el primer telecadira desembragable de sis places dels Pirineus.

L’any 2003, les dos estacions, ja connectades físicament, es van convertir en Grandvalira, l’estació d’esquí més gran dels Pirineus i del sud d’Europa.

Open chat
Hola, com et podem ajudar?