Vés al contingut

Demana hora online

Reserva els teus serveis

Botes d'esquí a mida Andorra

BOTA D’ESQUÍ A MIDA

A Esports Cubil, amb més de cinquanta anys d’experiència en el sector de l’esquí a Andorra, descobriràs una botiga especialitzada en l’estudi del peu, per trobar una bota que s’ajusti a les teves necessitats, siguin quines siguin.

Loading...

MODIFICACIONS, PLANTILLES I BOTINS A MIDA

L’objectiu d’Esports Cubil és oferir un punt de trobada, on preval el consell sobre la venda, on la gent se’n va amb els productes que més li convenen. Cada moment amb un client és únic.

Loading...

Per optimitzar el teu temps a la nostra botiga, el millor és tenir una hora reservada per evitar contra temps.

IMPORTANT: Cada reserva és per a una persona. En el cas de ser més d’una persona que vol un servei en concret, s’ha de reservar una hora per a cada una d’elles, si no és així, només es prestarà el servei a la persona que ha fet la reserva.

Gràcies.

Si la fas per la nostra pàgina web, veuràs les hores i dies disponibles pel servei que triïs: comprar bota esquí, fer plantilles a mida Bootfitting.

Ens arribarà la teva sol·licitud i ens encarregarem de confirmar-la en un termini de 24 hores, sempre que sigui possible.

Rebràs un correu electrònic indicant que la sol·licitud està sent gestionada.

En el cas d’un canvi de cita, t’informarem de la nova data/hora per correu electrònic.

Si vols més informació, també ens pots trucar o enviar un missatge Whatsapp al: +376 851 203

IMPORTANT: l’anàlisi de la postura i de la morfologia del peu te un cost de 100€. Aquest import es inclòs al preu de la bota al moment de comprar-la i en el cas que no tenim la bota que necessita, l’empresa es fa càrrec del cost. Unicament es cobrarà si després de fer l’anàlisi i tenir la bota adequada, el client decideix no comprar la bota.

Open chat
Hola, com et podem ajudar?