Vés al contingut

Personalitza les teves plantilles i botins al 100%

El teu peu és únic!

PLANTILLES A MIDA

L’objectiu d’Esports Cubil és oferir un punt de trobada, on preval el consell sobre la venda, on la gent se’n va amb els productes que més li convenen. Cada moment amb un client és únic.

Loading...

Cada moment amb un client és únic!

Encara que a cop d’ull pot semblar que tots els peus són iguals, no n’existeixen dos d’idèntics.

Els peus estan formats per 26 ossos, 100 muscles i 33 articulacions, són molt importants:

  • Ens mantenen alçats.
  • Ens ajuden a mantenir l’equilibri.

Conèixer l'estructura que suporta el nostre cos és de vital importància, ja que ens permet saber quina mena de calçat és la millor per a nosaltres.

Cada peu té la seva morfologia (mida, volum, forma). Parlem de manera freqüent del peu normal (en el qual l’alçada de l’arc plantar és mitjana), del peu pla (l’arc amb molt poca o cap alçada) o bé del peu cap (a diferència dels anteriors, aquest es caracteritza per un arc molt pronunciat), però existeix una infinitat de combinacions de mida, volum i forma que deixa una empremta absolutament única.

A Esports Cubil, conjuntament amb la tecnologia SIDAS, ens adaptem a les necessitats de cada peu i personalitzem les teves plantilles i botins d’esquí perquè siguin més còmodes i eficaços.

Els especialistes d’Esports Cubil personalitzem les teves plantilles al 100% a partir d’un model pla, duent a terme una primera fase d’estudi del peu per continuar amb l’escalfament i l’emmotllatge. Posicionades sobre la teva petjada, les plantilles a mida s’adaptaran totalment a la morfologia dels teus peus per proporcionar-te un benestar òptim.

Paral·lelament a les plantilles, et proposem botins mal·leables per calor i amb revolucionàries tecnologies d’injecció, perquè puguis practicar esquí còmodament. Si el que busques és alt rendiment i precisió a les teves baixades d’esquí, aquesta és una de les solucions que et proposem. Aconsegueix l’última novetat en ajustament personalitzat, comoditat i rendiment, independentment de la mida o la forma del peu.

Open chat
Hola, com et podem ajudar?