Vés al contingut

Taller de reparació d’esquís Esports Cubil

Recupera la sensació d’estrenar esquís amb el nostre servei de cantells amb màquina de ceràmica

Al taller d’Esports Cubil treballem els cantells dels teus esquís amb la millor maquinària del mercat. L’acabat de pedra fa microperforacions que et permeten gaudir d’un millor lliscament a la neu.

Els teus esquís, com acabats de sortir de fàbrica.

Amb més de 50 anys d’experiència en el món de l’esquí, oferim una àmplia gamma de serveis per a la reparació del teu equipament. Des de petites reparacions fins a tasques més complexes, som aquí per ajudar-te. Confia en els nostres experts per deixar els teus equips com nous.

  • Polir l’esquí
  • Reparació de sola de tota mena d’esquís i taules de surf
  • Reestructuració de la sola de l’esquí amb màquina de pedra
  • Cantells amb màquina de ceràmica o a mà (artesanal)
  • TOTS els encerats es fan a la planxa
  • Posada al punt per a competicions
  • Canvi de goma d’enganxar les pells de foca
  • Canvi de tensors
  • Reparació de tota mena de desperfecte (sempre fent una avaluació tècnica exhaustiva per decidir si es pot fer o no)

REPAREM ESQUÍS I FEM MANTENIMENTS PERQUÈ GAUDEIXIS DE TOTA LA TEMPORADA D’HIVERN

Et podem assegurar que un bon manteniment pot allargar la vida útil dels teus esquís. Amb la nostra col·laboració, podràs gaudir més temps a les pistes d’esquí de Grandvalira.

El nostre taller disposa de màquines de la marca Wintersteiger, fabricades a Àustria i manipulades pel nostre equip d’experts preparadors d’esquís.

El més important abans de començar a gaudir de la temporada d’esquí és revisar que tot l’equipament estigui en bon estat, des dels elements de seguretat (casc, proteccions) a les fixacions (que han d’estar ben regulades segons el nostre nivell d’esquí, talla i pes) i els cantells. Així mateix, és igual d’important assegurar-nos que els esquís continuïn lliscant bé durant tota la temporada.

Si ets un apassionat de l’esquí a Andorra, vine a Esports Cubil, on trobaràs el teu taller de confiança per a la reparació i el manteniment dels teus equipaments. Porta els teus esquís i avaluarem sense compromís el que podem millorar o reparar.

Recorda, estem ubicats a la parròquia de Canillo, molt a prop de l’estació d’esquí Grandvalira (a només 1,8 km del sector del Tarter, a 4,5 km del sector de Soldeu de Grandvalira o bé a 3,2 kilòmetres del sector de Canillo) hi trobaràs tot el que necessites i més per gaudir del teu dia d’esquí a Andorra.

Open chat
Hola, com et podem ajudar?