Omet al contingut
botes esquí Andorra

Troba la bota d’esquí perfecta a Esports Cubil, la llar de les botes d’esquí a Andorra

El teu peu és únic!

 
Botes d'esquí a mida Andorra

A Esports Cubil, amb més de cinquanta anys d’experiència en el sector de l’esquí a Andorra, descobriràs una botiga especialitzada en l’estudi del peu, per trobar una bota que s’ajusti a les teves necessitats, siguin quines siguin.

Loading...
 
 

Les botes són la connexió central entre la muntanya i tu. Per això és essencial tenir unes botes d’esquí amb una bona adaptació, que siguin còmodes i que s’adaptin al rendiment que necessites

La bota d’esquí ideal ha d’ajustar-se còmodament, de manera que proporcioni una adherència ferma al peu i que transmeti l’energia i la força de direcció de l’esquiador a l’esquí; si no és d’aquesta manera, la bota pot arribar a malmetre un dia d’esquí provocant punts de pressió i, sovint, fred als peus. Per aquest motiu és important tant per a esquiadors principiants com per als avançats i experts.

 
 

Els professionals d’Esports Cubil, amb més de vint anys d’experiència, t’ajudaran a trobar la bota perfecta per a tu

 
 

Amb la talla correcta

Mesurant la longitud i l’amplada del peu, mitjançant un estudi de la petjada.

 

Amb l’amplada de la forma

Si és massa estreta et pot fer mal i si, al contrari, és massa ampla, no proporciona la subjecció necessària.

 

Amb l’índex de flexió

Que no és més que la rigidesa de la carcassa respecte a la inclinació cap endavant de l’eix.

 

Per poder triar quina és la que s’adapta millor a tu, és necessari conèixer el teu estil d’esquí, la teva força i la teva anatomia.

 

Hi ha milers de mides i formes de peu diferents arreu del món.

A conseqüència d’això, l’ajustament perfecte no sempre és instantani. Aquí és on l’ajustament personalitzat pot marcar la diferència: treballant amb botins mal·leables per calor i revolucionàries tecnologies d’injecció, es pot aconseguir l’última novetat en ajustament personalitzat, comoditat i rendiment, independentment de la mida o la forma del peu.