Vés al contingut

Troba la bota d’esquí perfecta a Esports Cubil, la llar de les botes d’esquí a Andorra.

El teu peu és únic!

Botes d'esquí a mida Andorra

BOTA D’ESQUÍ A MIDA

A Esports Cubil, amb més de cinquanta anys d’experiència en el sector de l’esquí a Andorra, descobriràs una botiga especialitzada en l’estudi del peu, per trobar una bota que s’ajusti a les teves necessitats, siguin quines siguin.

Loading...

Sigui quina sigui la teva manera d’esquiar, tenir unes botes que s’adaptin al teu peu és el més important per gaudir de l’esquí.

Les botes són la connexió central entre la muntanya i tu. Per això és essencial tenir unes botes d’esquí amb una bona adaptació, que siguin còmodes i que s’adaptin al rendiment que necessites.

La bota d’esquí ideal ha d’ajustar-se còmodament, de manera que proporcioni una adherència ferma al peu i que transmeti l’energia i la força de direcció de l’esquiador a l’esquí; si no és d’aquesta manera, la bota pot arribar a malmetre un dia d’esquí provocant punts de pressió i, sovint, fred als peus. Per aquest motiu és important tant per a esquiadors principiants com per als avançats i experts.

Els professionals d’Esports Cubil, amb més de vint anys d’experiència, t’ajudaran a trobar la bota perfecta per a tu.

Amb la talla correcta

Mesurant la longitud i l’amplada del peu, mitjançant un estudi de la petjada.

Amb l’amplada de la forma

Si és massa estreta et pot fer mal i si, al contrari, és massa ampla, no proporciona la subjecció necessària.

Amb l’índex de flexió

Que no és més que la rigidesa de la carcassa respecte a la inclinació cap endavant de l’eix. Per poder triar quina és la que s’adapta millor a tu, és necessari conèixer el teu estil d’esquí, la teva força i la teva anatomia.

Hi ha milers de mides i formes de peu diferents arreu del món. A conseqüència d’això, l’ajustament perfecte no sempre és instantani. Aquí és on l’ajustament personalitzat pot marcar la diferència: treballant amb botins mal·leables per calor i revolucionàries tecnologies d’injecció, es pot aconseguir l’última novetat en ajustament personalitzat, comoditat i rendiment, independentment de la mida o la forma del peu.

IMPORTANT: l’anàlisi de la postura i de la morfologia del peu te un cost de 100€. Aquest import es inclòs al preu de la bota al moment de comprar-la i en el cas que no tenim la bota que necessita, l’empresa es fa càrrec del cost. Unicament es cobrarà si després de fer l’anàlisi i tenir la bota adequada, el client decideix no comprar la bota.

Open chat
Hola, com et podem ajudar?