Vés al contingut

Gaudeix dels esports d’hivern com mai gràcies a la selecció d’accessoris que tenim per a tu.

Cascs d’esquí certificats, màscares d’esquí de totes les gammes, ulleres de sol, guants, tapaboques, mitjons, calefaccions per als més fredolics, proteccions, motxilles i molt més, amb un servei d’atenció al client sempre disposat a escoltar les teves necessitats per poder aconsellar-te què és el que necessites.

esquí de muntanya Esports Cubil

ESQUI DE MUNTANYA

Si t’agrada aquest esport de neu, també tenim accessoris per a tu: pales lleugeres, sondes, Arva, motxilles, bastons i tot el que necessites per practicar-ho de manera segura.

COMPETICIONS I ESQUÍ CLUB

Sigui quina sigui la disciplina que facis, aquí trobaràs els accessoris adients: cascs homologats FIS, bastons, etc., tot el que necessites tant per a la competició com per als més menuts a l’esquí club.

Ja tens els esquís i les botes d’esquí i necessites complementar el teu dia d’esquí a Andorra amb productes de qualitat. 

Sigues benvingut a la secció d’accessoris d’esquí d’Esports Cubil, on trobaràs tot el que necessitis: màscares d’esquí, motxilles, bosses portaesquís, protecció solar i productes amb calefacció inclosa, com els mitjons Thermic.

Tenim una gran selecció de màscares d’esquí per cobrir totes les necessitats, adaptables a qualsevol tipus de rostre, de la categoria 1 fins a la 4, que s’adapten a les condicions meteorològiques del dia d’esquí. També disposem de màscares d’esquí polaritzades i fotocromàtiques, que canvien automàticament de color segons la lluminositat del dia. També disposem de màscares d’esquí a les quals es poden adaptar perfectament les ulleres graduades… Tenim tantes opcions que el que et costarà serà decidir quina et voldràs emportar.

També trobaràs una gran gamma de cascos d’esquí per a tots els nivells: de competició, per fer esquí de muntanya, amb ulleres integrades i per a nens, perquè la seguretat a les pistes d’esquí és el primer que hem de tenir en compte.

Igualment, si no ets dels que utilitzen màscara d’esquí però sí ulleres de sol, descobriràs models lleugers, ergonòmics, que, a més d’utilitzar-los per esquiar, també podràs fer servir per caminar per la muntanya o bé per al teu dia a dia.

Com hem dit anteriorment, la seguretat és el primer quan practiques qualsevol esport. En aquest sentit, trobaràs tot el que necessitis per fer sortides a la muntanya amb esquí de muntanya o travessia: DVA (detector de víctimes d’allaus), pales de neu lleugeres, motxilles amb coixí de seguretat…

La protecció solar és importantíssima per protegir la nostra pell dels raigs UV, ja que en condicions de sol el reflex de la neu pot provocar-nos cremades si no ens protegim adequadament.

En definitiva, a Esports Cubil trobaràs tots els accessoris que necessites per gaudir dels dies d’esquí a Andorra amb total seguretat.

Open chat
Hola, com et podem ajudar?